Lekker slapen met een natuurlijk kleurenpalet en zachte materialen.jpg

Bron: Parade Soft Sense tapijt van www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Lekker slapen

Een goede nachtrust is essentieel en vooral voor opgroeiende kinderen belangrijk om goed te kunnen presteren op school en in sport. Rustgevend voor de kinder- tienerkamer is een natuurlijk kleurenpalet en voldoende zachte materialen voor optimaal comfort, gezelligheid en een goede akoestiek.

INTERIEURTIP

Inhakend op de Scandinavische woonstijl combineer je zandkleurig kamerbreed tapijt met wit, grijs en de modische kleuraccenten in pastelgroen en zalmroze. Zo kunnen je kids lekker slapen én studeren in hun eigen kamer.

Super zacht tapijt Soft Sense voor optimaal comfort en het wellness gevoel in de slaapkamer

Bron: de Soft Sense tapijtcollectie is extra zacht tapijt voor optimaal comfort in de slaapkamer - www.dessotarkett.nl

INTERIEURTIP

Geef je interieur een natuurlijke basis met de Soft Sense tapijtcollectie. Kamerbreed gelegd in de slaapkamer heb je een relaxte sfeer en een gevoel van wellness, dankzij de natuurlijke kleuren en de zachte textuur. Door de kort gesneden pool heeft dit tapijt de luxe look&feel van zijde. Kies je voor bruin of zandkleurig tapijt? Combineer dit met grijze gordijnen en bedtextiel.

Probeer de extra zacht structuur van Parade Soft Sense zelf uit en vraag een gratis tapijtstaaltje aan of loop eens binnen bij een van de Desso Tarkett dealers voor een vrijblijvend advies.


Lees ook: de landelijke slaapkamer: een oase van rust