banner_Desso&Ex_vloerkleed actie_1200x628_3.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Een goede vloer is een must in huis!

Ik ben gek op interieur! Dat weet je vast als je zo nu en dan naar RTL Woonmagazine kijkt of als je af en toe deze website bezoekt. Want ik schrijf maar wat graag voor ‘wat-is-jouw-stijl?’. Eén van de belangrijkste elementen in een huis vind ik de vloer. Een mooie vloer kan namelijk als geen ander rust creëren in huis of juist een interieur tot leven brengen.

De één kiest misschien voor een ambachtelijke houten vloer in huis, de ander vindt onderhoudsvriendelijk vinyl een goede keuze. Het leuke is dat zolang je maar voor een kwaliteitsvloer kiest, deze altijd een mooie boost aan je interieur geeft. Zin in wat extra warmte in huis? Dan is een mooi vloerkleed absoluut een uitkomst. Op de slaapkamer is een kleed of tapijt een must, want niks is zo fijn als uit bed stappen en landen op een zacht oppervlak. Maar ook in de woonkamer is een kleed een zeer mooie toevoeging. Het zorgt voor sfeer en warmte in huis.

“Volgende week mag ik een paar van deze schitterende vloerkleden weggeven!”

Eén van mijn favoriete vloerkleden op dit moment? De collectie van Desso&Ex. Deze collectie heeft karakter en is helemaal van nu. Ze zijn samen met interieurarchitect Odette Ex ontworpen en zijn bovenal ontzettend mooi! Nieuwsgierig? Je kunt de tapijten hier zelf bekijken. Vergeet ook niet om later deze week onze website nog eens te bezoeken. Waarom? Volgende week mag ik een paar van deze schitterende vloerkleden weggeven! Op de hoogte blijven van dit soort leuke winacties en elke week nieuwe interieur inspiratie opdoen? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram!