Natural Living.jpg

Natural Living

AddThis disabled due to cookie consent.

5x fijne tapijten!

Wat we zo fijn vinden aan tapijt? Dat je op je blote voeten over een zachte vloer door het huis kan lopen. En natuurlijk vinden we het heerlijk dat tapijten in 1001 soorten en maten elk interieur een warm en huiselijk gevoel geven. Wat we nog meer fijn vinden aan tapijt? Het isoleert warmte. En daardoor kan de verwarming wat omlaag. Net als de energie rekening trouwens!

Het moge duidelijk zijn: Wij van wat-is-jouw-stijl? zijn dol op tapijten. Ons enthousiasme hierover delen we graag met je. Daarom hieronder 5 tapijten waar wij maar wat graag overheen zouden lopen. Op blote voeten. Terwijl de verwarming iets lager staat en we kosten besparen.

Modern Minimal.jpg

Modern Minimal

Als het op je tapijt aankomt, is het bij een strak en modern interieur interessant om voor een koele kleur te kiezen. Het houdt je interieur stijlvol en doordacht en door de keuze voor dit zachte materiaal creëer je ook nog eens warmte en gezelligheid. Op jouw manier. Nog een plus? Door één groot gekleurd vlak in je woon-, slaap- of werkkamer te creëren, speel je mooi met de ruimte. En zo ontstaat een interieur met karakter.

Natural Living.jpg

Natural Living

Een huis moet leven! En dus kiezen we voor planten (liefst veel!) plus grote kussens. Tijdschriften die nonchalant rondslingeren? Ziet er gezellig uit. En het tapijt mag soms best even anders dan anders. Dat hoeft namelijk helemaal niet vierkant of rechthoekig te zijn. Al eens over een rond tapijt nagedacht? Het maakt je interieur lekker eigen!

Happy Young.jpg

Happy Young


Een patroon in je tapijt; waarom niet?! Met alle strakke meubels en accessoires die tegenwoordig trend zijn, biedt een creatief tapijt meer kleur en gezelligheid in huis. Bovendien is het lekker uitgesproken, zo’n design. En ook daar houden we van.

New Classic.jpg

New Classic

Rijke materialen; ze zijn ontzettend belangrijk wanneer je een huis met klasse wilt creëren. Een lekker dik tapijt past dan ook prima thuis in een chique interieur. Met de kleur, het materiaal en de exacte dikte van het tapijt kun je uiteraard alle kanten op. Zolang kwaliteit maar met de hoofdletter K geschreven wordt. Dan komt jouw interieur namelijk het beste tot zijn recht.

Industrial Living.jpg

Industrial Living

Een tapijt van nu, dat willen we! Hoe dat er uitziet? Denk: ruw en verweerd. Alsof het alle verhalen al verteld en alle strijden al gestreden heeft. Want items met een verhaal, die vinden we te gek. En met je interieur kun je prachtige verhalen vertellen. Van dat ene dikke kookboek, dat je kocht op je trip naar Kopenhagen tot die stoere houten kist, die je samen met vriendlief zwart hebt geschilderd, ze dragen allemaal bij aan een persoonlijke inrichting. Een inrichting die helemaal jou is; volledig authentiek.