OVER ONS

Wie we zijn wil je weten? Wij zijn enthousiaste interieurliefhebbers, die niets liever willen dan de allermooiste-, leukste en creatiefste woonideeën met je delen. Dus dat is wat we zijn gaan doen. Via inspiratie- en trendartikelen delen we interieurideeën voor ieders stijl. We gaan daarbij van New Classic tot Happy Young en van Industrial- tot Natural Living en alles wat daar tussen zit.

Hotspots

Maar daar houden we niet op! Wil je namelijk weten welke plekjes in Nederland het meest stylish-verantwoord zijn? Houd dan vooral onze favoriete hotspots in de gaten. We bezoeken twee keer per maand een nieuwe stad. Verwacht dus eens in de twee weken een nieuwe lading verbluffende restaurants, retro koffietentjes en design hotels. We bezoeken steden door heel Nederland en gaan soms zelfs even de grens over...

Op bezoek bij

Wat we verder doen? We laten je maar wat graag zien hoe de rest van Nederland woont. Week na week gaan we bij mensen met een compleet eigen stijl op bezoek. Zo’n kop koffie smaakt in een fijn interieur toch altijd een stukje lekkerder en het mooiste van zo’n bezoek: we kunnen de bewoners van deze fijne adressen het hemd van het lijf vragen. Naar ons idee is de persoon achter een interieur namelijk pas echt interessant, want hoe komen zij tot hun eigen stijl?

Wat is jouw stijl?

En daarom ook de naam van dit platform: wat-is-jouw-stijl? We hopen daar aan de hand van al onze inspiratie en trendartikelen samen met je achter te komen. Want is die lichte bank wel iets voor jou of juist niet? En houd jij van varens in huis of beperk je je liever tot cactussen? Dat je stijl hebt, daar zijn we van overtuigd! Laten we er samen achter komen welke...

We zijn gevraagd om dit alles te doen door Desso en Tarkett; twee prachtige vloerenmerken. Vandaar dat je ook een vloerenplanner op dit platform terugvindt. Een vloer is namelijk key als het op inrichting aankomt en dus is het een mooie investering. Desso en Tarkett weten echter ook heel goed dat een volledig aangekleed huis pas echt een thuis is. En daarom mogen we je 360 graden inspireren. Letterlijk van vloer tot plafond. En dat doen we graag. Heel erg graag.