Kies je kamer

Het begint allemaal in jouw huis. Kies een kamer waarmee je aan slag wilt gaan.

Aan tafel! Je keuken is dé plek waar geleefd wordt. Denk daarom goed na over stijl, duurzaamheid en de praktische eigenschappen van de vloer.

Je woonkamer vormt de centrale ontmoetingsplek in huis, dé plek waar je samenkomt. Een passende vloer draagt bij aan een fijn woongevoel. Denk daarom goed na over stijl, duurzaamheid en de praktische eigenschappen van de vloer.

Wil je rust en eenvoud of juist een explosie van creativiteit? Geef je werkkamer jouw eigen unieke signatuur met een passende vloer.

Refresh yourself! Een passende vloer in je badkamer draagt bij aan een frisse en energieke uitstraling waar je iedere dag van geniet. Maar niet alle vloeren zijn geschikt.

Heerlijk uitgeslapen ontwaken in jouw eigen domein. Ga je voor een expressieve vloer met een zachte touch of juist meer een ingetogen design? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een stoere jongenskamer? Of toch een schattige meisjeskamer? De mogelijkheden en designs zijn legio. Houd met jonge kinderen rekening met de praktische eigenschappen van de vloer.