Header New Classic hotspots2.jpg

Bron v.l.n.r: Lola Bikes & Coffie - Den Haag, www.lolabikesandcoffee.nl, Robbies - Den Bosch, www.instagram.com/robbies_365/, Admiraliteit - Rotterdam, www.instagram.com/bar_admiraliteit

AddThis disabled due to cookie consent.

Van Rotterdam tot aan Den Bosch: de mooiste New Classic hotspots

Tijdloze charme, dat zien we terug in de New Classic stijl. En dat is fijn in huis, maar ook zeker in restaurants, hotels en koffiebarretjes. We zien de mix van klassiek en modern door heel het land voorbij komen en selecteerden de allermooiste New Classic adresjes voor je.

170720 New Classic - Admiraliteit - Bron bar-admiraliteit.nl.jpg

Bron: Admiraliteit - Rotterdam, www.bar-admiraliteit.nl

Admiraliteit - Rotterdam

Zo’n spot waarvan je je kunt voorstellen dat je er hooggehakt, in je mooiste jurk van een cocktail nipt, dat is Admiraliteit. Want de velvet stoelen lenen zich perfect voor een goede cocktail avond. De rijke materialen die we terugzien in dit interieur zorgen voor een bijna broeierige sfeer. Van het plafond vol met ornamenten tot de houten vloer. Maar ook de palmbomen, opgezette pauw en het vele strakke glas zorgen voor een chique en spannende New Classic stijl.

DSC_3346.jpg

Bron: Lola Bikes & Coffee - Den Haag, lolabikesandcoffee.nl

Lola Bikes & Coffee – Den Haag

Bij wielrenfietsen denk je doorgaans niet aan de New Classic woonstijl. Maar toch voldoet Lola Bikes & Coffee in Den Haag aan onze modern klassieke voorwaarden. Deze plek heeft hoge plafonds, een mooie plafondschildering, een schouw waar je u tegen zegt en panelen in originele staat. Mocht je het moeilijk vinden om tussen woonstijlen te kiezen; deze spot combineert de New Classic stijl op een pakkende manier met een industriële sfeer en dat leidt tot een hele interessante mix.

ROBBIES-Den Bosch_marie-stella-maris.com1920x960-h-1920x960.jpg

Bron: Robbies - Den Bosch, marie-stella-maris.nl

Robbies – Den Bosch

Op deze plek overheerst de Franse sfeer. Dat komt niet alleen door de bistrostoeltjes en het vele marmer, maar ook door de Franse chansons die door de speakers galmen. Het contrast tussen oud en nieuw is prachtig om te zien in deze concept store; de ouderwetse kaarsenhouders zijn aan de muur bevestigd naast hippe peertjes en de hoge plafonds combineren goed met de stalen deuren. Al met al een hele bijzondere plek. Zeker het bezoeken waard!