Header_Hotspots Modern Minimal .jpg

Bron v.l.n.r: NHow - Rotterdam, www.nhow-rotterdam.com, Hotel Julien - Antwerpen, www.hotel-julien.com, Hotel Zenden - Maastricht, www.zenden.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Van Maastricht tot Rotterdam: hotels met een minimalistisch interieur om eens goed tot rust te komen.

Houd jij van strakke lijnen, echt design, rust in huis en een minimalistisch interieur met maximale impact? Dan past de modern minimal woonstijl goed bij jou. Het past goed bij mensen die weten wat ze willen. Overbodige woonaccessoires zijn aan jou niet besteed en tierelantijntjes mogen buiten blijven. Ook als je op stedentrip gaat, kom je graag tot rust en daar helpt een minimalistisch interieur bij. Daarom hebben strakke hotels met een clean design waarschijnlijk jouw voorkeur. Wij vonden een paar pareltjes en zetten deze met alle liefde voor je op een rij.

Hotel Nhow Rotterdam_1.jpg

Bron: NHow - Rotterdam, www.nhow-rotterdam.com

NHow - Rotterdam

Art, architecture and one hell of a view. Zo verkoopt het Nhow Rotterdam zichzelf. Houden we allemaal van. En er is bovendien geen woord van gelogen! De kamers zijn in dit hotel strakker dan strak gestyled. Een typisch minimalistisch interieur; er is geen ronde vorm te vinden, alles is clean. Het kleurenpalet varieert van wit tot grijs en weer terug. Al vinden we in de gordijnen een kleine strook okergeel en heeft de wand tussen het slaap- en badkamergedeelte de kleur van een gouden streep zonlicht. Prachtig! We zijn trouwens ook groot fan van de TV. Die geen TV lijkt. Totdat je hem aanzet. Design ten top dus! Als je daarbij optelt dat enkele kamers uitkijken op de Erasmusbrug, is je verblijf compleet!

Hotel Julien Antwerpen.jpg

Bron: Hotel Julien - Antwerpen, www.hotel-julien.com

Hotel Julien - Antwerpen

Die kraan bij dat bad! Of die schitterende strakke lampen. De badkuip is overigens ook een sieraad op zich en de designstoelen een lust voor het oog. Dit is een minimalistisch interieur zoals we het graag zien. Het is geen ‘ver van je bed show’, het oogt zelfs gezellig en knus en toch is het clean en Stijlvol met de hoofdletter S. De popping-colors die in enkele ruimtes gebruikt worden, zijn opvallend, maar nooit te aanwezig en van de, van origine, klassieke ruimte is perfect gebruik gemaakt zonder naar de New Classic sfeer te neigen. Een minimalistisch interieur zoals wij dat graag zien. En ook nog eens gelegen in het centrum.

Hotel Zenden Maastricht.jpg

Bron: Hotel Zenden - Maastricht, www.zenden.nl

Hotel Zenden – Maastricht

Dit is naar ons idee een van de meest minimalistische interieurs van alle hotels die we bezochten. Wit voert hier de absolute boventoon. Veel meer kleur is overigens ook niet nodig. We zien op de slaapkamers slimme details in bordeaux rood en zijn verliefd op de zwarte radiator. Door middel van een lik verf wordt een praktisch element in de ruimte ineens een sieraad. Spiegels, design stoelen en dus heel veel wit. Wat is dit minimalistische interieur waan-zinnig mooi!