160529 - Header - Humans - Bea.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Binnenkijken bij Bea van Bokhoven

Vaak hoort bij een nieuwe periode een nieuwe woonplek. Zo ervoer Bea, vrouw van Peer en trotse moeder van Jeroen, Tommy en Niels dat ook. Toen zij en Peer besloten om het leven samen te gaan vieren, maakte een woonplek die van hen samen was het feest compleet. Bea richtte samen met een interieurspecialist hun nieuwe thuis in en nu bijna tien jaar later is ze er hartstikke gelukkig. Hoe dit fijne plekje er uitziet? We laten het je zien!

“De locatie van ons nieuwe huis vond ik meteen helemaal geweldig. Het is gelegen in een leuke wijk, waar ik altijd al heb willen wonen. Het huis zelf is, zodra het gekocht werd, direct helemaal gestript. Eigenlijk zijn er alleen een paar buitenmuren blijven staan. Daarna is het huis volledig uitgebouwd en opnieuw opgetrokken.”

‘Kunst is iets heel persoonlijks’

“Het meest kostbare en mooiste bezit is denk ik onze eerste kunstaankoop. Kunst is iets heel persoonlijks en dat toegepast in een interieur, maakt het dus heel persoonlijk. Ons eerste beeld zou ik dus ook niet meer kunnen missen in onze huiskamer.”


“Ik speel vrijwel niet met mijn interieur. Als iets goed staat, blijft het zo ook staan bij ons. Ik ben niet zo van de veranderingen en sleep niet iedere maand met meubelen om een andere opstelling te krijgen. Daar ben ik niet creatief genoeg voor. Het lijkt me wel heel leuk om weer eens volledig te restylen. Maar dan vind ik dat er ook echt andere meubels gekocht moeten worden en dat doe je toch niet zo snel. Overall lijkt het me wel fijn om het een beetje op te frissen qua stijl en misschien komt dat er ook wel snel van.”

‘Ik vind spiegels altijd hele mooie items voor in huis, in welk vertrek dan ook.’

“Ik vind een boekenkast onmisbaar in huis. Het staat altijd knus en doet gezellig aan. Een boekenkast zegt, naar mijn idee, ook altijd meteen iets over de bewoners. Maar ook vind ik spiegels altijd hele mooie items voor in huis, in welk vertrek dan ook.”

“Als ik even weg mag dromen bij een eventuele toekomstige woning, zie ik toch een mooi huisje in een warm land voor me. We zitten hier natuurlijk helemaal fijn, maar mooie dromen moet je houden, toch?”


Lees ook: Rust in huis met een geordende boekenkast