161007 - Header - Binnenkijken interieurblogger Coosje.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Alles over Stephanie Koster’s liefde voor interieur

Stephanie Koster is de trotse mama van drie stoere jochies. Sem, Beer en Jack. Het moederschap is een busy job, zoals we allemaal weten, maar ook daarnaast zit Stephanie zeker niet stil. Ze is namelijk gek op het bezoeken van rommelmarkten, heeft gevoel voor fotografie en is groot fan van interieurstyling. Met name de Scandinavische sfeer . En dus houdt ze zich met al deze facetten bezig. Het liefst tegelijkertijd. Het resultaat? Haar eigen blog Coosje-blog.com, waarop ze al deze inspirerende elementen uit haar leven laat samenkomen. Nieuwsgierig wat haar drijfveren zijn, hoe zij over interieur denkt en waar ze over droomt? Lees dan lekker verder…

Voor wie is jouw blog? Wat kunnen lezers verwachten?

Ik blog veelal over interieurs in de Scandinavische stijl , design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis, hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken. Op mijn blog deel ik mijn leven, het leven van een vrouw die begin veertig is met drie kinderen.

De combinatie van de verschillende rubrieken en het feit dat er ook veel van mijn privéleven doorheen loopt, daarnaast heb ik een geheel eigen woonstijl (ik hou echt van de Deense woonstijl) die je aanspreekt of niet. Het is in ieder geval geen standaard stijl.

Nog grootse plannen voor 2016?

Wij hebben een paar weken terug ons huis verkocht en zijn nu tijdelijk verhuisd naar een huis, waar we voor een jaar gaan wonen. Komend jaar gaan we op zoek naar een “nieuw” oud huis op een mooie plek ergens in Nederland, we weten nog niet waar.

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik graag bij de Rijkspolitie in een Porsche. Iets heel anders, haha!

Wat staat er op jouw ‘blogger-bucketlist?

Ik heb geen doelen, ben geen streberig type, jaag geen doelen na, het komt zoals het komt. Ik zal niet alles en iedereen aflopen om een doel te behalen in deze wereld, mensen vinden mijn blog leuk of niet. Ik vind het belangrijk dat ik er zelf plezier aan beleef, de dag dat dat niet meer zo is, stop ik ermee.

Wie of wat inspireert je? En waarom?

Er zijn een aantal Deense blogs en Instagrammers die ik heel graag volg om hun woonstijl en smaak. Ik pik daar soms wat ideeën van. Ook ben ik dol op het Deense tijdschrift Bologliv en bekijk ik graag hun website.

Wat is jouw stijl?

Ik denk Modern Minimal, ik hou niet van vol, een paar mooie dingen zeggen meer dan een huis vol met meuk. Voor mij geen ballast, er is ook weer veel weggegaan met het verhuizen, heerlijk

Wat is volgens jou de woontrend van 2016?

Als ik zie wat er in Nederland populair is op woongebied zijn het lichte interieurs met een Scandinavische look, pastelkleuren, zwart-wit, de combinatie naturel met stoere elementen, industrieel en robuust.

En wat komt er voor 2017 aan?

Wat ik veel voorbij zag komen bij de Scandinavische merken zijn donkere kleuren, zoals aubergine, donkergroen en petrol blauw. Voor de rest zet de planten/groen trend zich voort, wat ik heel leuk vind.

Wat is je favoriete meubel?

Mijn favoriete meubel op dit moment is een oude dressoirkast die ik laatst kocht voor 10 euro.We hadden extra opbergruimte nodig en deze zag ik op een “te koop groep” voorbij komen. Na het ontdoen van de deuren is het een coole kast geworden.

Waar kijk jij het eerste naar als je een ruimte binnenkomt?

Het licht in een ruimte, in een donkere ruimte word ik depressief.

Welk accessoire is in elk huis onmisbaar?

Ik heb een zwak voor bloemenvazen.

Tot slot: wil je zelf nog iets kwijt? Shoot!

Volg je eigen stijl, probeer zo nu een dan eens iets anders, durf! Kopieer niet van anderen, omdat iedereen dat interieur heeft.

Volg Stephanie via haar blog www.coosje-blog.com en haar Instagram! (Insta: https://www.instagram.com/coos_je/ )

Lees ook: Binnenkijken bij Selina